13 Mayıs 2017 Cumartesi

Bandicam Full Türkçe – İndir Oyun ve Ekran Çekme 3.3.2.1195

Bandicam Full Türkçe – İndir Oyun ve Ekran Çekme

Bandicam programıyla beraber Windows amacıyla en iyi ekran görüntüsü kaydetme tecrübesini yaşayın. Son vakitlerde tanınmış olan oyun yayıncılığı ve başka kurulum anlatımları, problem çözümleri, hile yapma gibi anlatımlar amacıyla Bandicam’i problemsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Tamamen özelleştirilebilir ayarlarıyla gereksiniminiz olan her şeyi onda bulabileceksiniz. Oyun kayıt modu, ekran kayıt modu, aygıt kayıt modu olmak üzere üç asli ekran kaydetme alternatifi bulunuyor. Bunların yanı sıra çekim sırasında FPS oranı, video formatı, ses aygıtları gibi ayarları tercihinize göre düzenleyebilirsiniz.
Programı warezindir.org sitemizden indirerek ortamında yer alan full yapma aracıyla kayıtlı kullanıma çevirebilir ve çektiğiniz görüntülerdeki reklamı kaldırabilirsiniz. Tamamen Türkçe tasarlanan arayüzüyle kullanımıysa gerektiğince basit.



Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.