27 Mayıs 2017 Cumartesi

The 100 2 'ci Sezon Tr Dublaj Tüm Bölümleri İndir

The 100 2 'ci Sezon Tr Dublaj Tüm Bölümleri İndir

Dostlar bugün sizlere The 100 dizisinin 2 'ci sezon bölümlerinin indirme linkini sunacağız. The 100 dizisi 2. sezon 1. ci bölümü, 22 Ekim tarihiyle Amerikan The CW kanalında gösterime çıktı. İlk bölümün adı The 48. The 100 2. sezon 2. bölüm ise 29 Ekim’de yurtdışında gösterimde olacak. O bölümün adı da açıklanmış. 2. bölümün adı Inclement Weather. Fırtınalı Hava şeklinde çeviri edebiliriz.The 100 2. sezonun toplam 16 bölüm olacağı duyruldu. İlk sezon ise 13 bölümdü. Henry Ian Cusick, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Thomas McDonell ve Paige Turco yine karşımızda.
İlk bölüm ile alakalı ufak tüyolar vermek gerekirse, Clarke’ın hali yine karışık. Çevresindeki garip halleri anlamaya çalışıyor. Ark’tan kurtulanlar ise psikolojik ve moralman ikilemler içerisinde. Jaha’nın kahramanca, zor bir karar alması gerekiyor.Evet dostlar lafı fazla uzatma dan indirme linklerini aşağıya koyuyorum tüm bölümler çıktığı vakit anında eklenecektir daha fazlası için www.warezindir.org sitemizi takipte kalın herkese iyi seyirler.



































Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.