17 Eylül 2017 Pazar

Inotia 4 MOD APK - Galaxy Mini PARA HİLELİ


Com2uS firmasının efsanevi oyun serisi Inotia'nın 4.bölümü ile karşınızdayım bugün daha evvelcede siteye eklemiştim sadece çevrimdışı mod olarak. Para ve altın hileli sürümü isteyen arkadaşlarımız çok çoktu onların bu isteğini geri çeviremedim ve siteye full mod olarak eklemek istedim; zen, altın, stat, skill, exp gibi özellikleriniz sınırsız olarak oyuna başlıyorsunuz oyunun tadı da bu noktada çıkmaya başlıyor tüm düşmanlarınızı basitlıkla alt edebiliyorsunuz. Oyunumuzu daha evvelce oynamayanlar amacıyla kısaca anlatmak istiyorum RPG tarzından hoşlanan birisi iseniz muhakkak tavsiye ederim Inotia serisini fantezi, macera, aksiyon kaliteli bir öykü ile birleşince sürükleyici bir oyun durumuna geliyor. Android RPG bölümünde en iyi diyebilirim. 6 değişik karakter katagorisi bulunuyor 90 çok geliştirilebilir skill sizi bekliyor. Oyun içersinde party sistemi mevcuttur. 400'den çok bölge sizi bekliyor. Görevleri yaptıkça zorlaşan oyun evreni sınırsız özellikleriniz ile gerektiğince basit olacaktır. Galaxy Mini de problemsiz çalışmaktadır. Play Store'da 250.000'den çok indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Inotia 4 MOD APK 
Kurulumu
Inotia 4 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım. Oyun normalde offline sürümdür ancak oyuna giriş için internet bağlantınızın açık olması gerekebilir.
Hile için : ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor altın, zen, stat ve skill sınırsızdır.

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.