11 Eylül 2017 Pazartesi

Subway Surfers PC Versiyonu İndir


Subway Surfers oyun çıktığından beri herkesin beğenisini kazanan bu mobil oyunun sizlere bilgisayarda oynamanız için Subway Surfers  PC versiyonunu yayınıyoruz. Yapımcısı Halbrick Olan (Yapımcının adını tam hatırlamıyorum :-D) android eğlence oyunu subway surfers şimdi bilgisayar amacıyla geliyor. Oyunda belli karakterler var arkadaşlar siz ilk olarak resimde görüldüğü erkeği alıyorsunuz 😀 Tramvaylarda,yollarda,kaldırımlarda sağa ya da sola dönerek kendinize kaçış yolu arıyorsunuz. İndirip tecrübe edinin arkadaşlar öneririm.
Oyun Orjinal durumu ile Mouse ile oynanmakta, Yine dosya ortamında klavye ile oynayabilmeniz amacıyla Klavye ayarları programınıda paylaştık. Kurulum ile alakalı bulgular dosya ortamında mevcut.
Oyun Açılmıyor ya da Devamlı Treni Boyuyor İlerlemiyor Diyenler amacıyla Dosya ortamında “Shockwawe” Programı Mevcut. Daha fazlası için warezindir.org sitemizi takipte kalın.

Oyundan Görüntü



http://www102.zippyshare.com/v/Fs4EuHAg/file.html

RarŞifre: warezindir.org


Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.