9 Eylül 2017 Cumartesi

The 100 3. Sezon Tüm Bölümler 720p İndir


DiZi Hakkında
97 yıl evvelce nükleer kıyamet, Dünya’nın bir kısmını yok etmiş, medeniyeti çökertmiştir. Tek kurtulanlar, yıkım sırasında 12 beynelmilel uzay istasyonunda tespit edilen 400 kişidir. Üç kUşak uzayda doğmuş ve sayıları 4.000'i bulmuştur. 12 istasyon bundan sonra birbirine bağlıdır ve tek emelleri hayatta kalmaktır. Burada idam cezası ve nüfus denetimi gibi ceberrut uygulamalarla kurulan bir sistem vardır. 

Grup öncüleri geleceklerini savunmak amacıyla bir araya gelirler ve 100 genç mahkumu yaşanabilir olup olmadığını test etmek amacıyla saklıca Dünya'ya sürgün ederler. İnsanlar son yüzyıl içersinde ilk defa Dünya'ya geri dönüyorlardır. 100 sürgün arasında, zeki bir kız olan baş sağlık memuru Clarke, Başkan'ın erkek çocuğu Wells, gözü pek Finn, kardeşler Bellamy ve Octavia vardır. Bu gençler arasında gelir gelmez liderlik gayretleri, gruplaşma ve sürtüşmeler başlar. Lakin bilmedikleri bu dünyada hayatta kalmak istiyorsalar iş birliği yapmaları gerekecektir... Dizi Kass Morgan'ın The Hundred adlı kitap serisine dayanmaktadır.

Tür: Dram, Bilim-Kurgu
İmdb Puanı: 7,9/10 - 61.253
Vizyon Tarihi: 09 Mayıs 2013
Süre: 43 dakika
Dil: Tr Altyazılı




















Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.